Dataklinikka

Aloitamme jälleen kokoontumiset, noudatamme kokoontumisissa vallitsevia koronasuosituksia

Kokoonumme yhdistyksen kerhohuoneella, Arabiankatu 17.

Paikalla on aina tietokoneita, tulostin ja skanneri. Mikäli tarvitset jotain muitakin laitteita, niin vinkkaa siitä etukäteen ryhmän muille jäsenille.

Haluatko siirtää valokuvia kännykästä tietokoneelle tai cd-levylle? Miten tilataan paperikuvia kännykän valokuvista? Mikä laite minun kannattaisi ostaa tabletti vai kannettava? Haluaisin kuulla toisten käyttökokemuksia? Yleensä kaikkea tarvittavaa neuvoa, laitteistoa, tietoa tai taitoa on aina jollakulla ryhmässä.

Dataklinikka toimii yhteisvoimin. Monilla meistä on jotain tietotaitoa, jolla voi jeesata kaveria. Tule kysymään neuvoja ja selvittämään yhdessä vastauksia ajankohtaisiin data-digi-kysymyksiin.

Mukaan tarvitset uteliasta mieltä. Tutkitaan yhdessä digimaailman saloja. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2021 kokoontumiset:

• 10.8.
  • 8.9.
  • 12.11.
  • 10.12.

Kokoontumiset aina klo 12-14.

Kyselyt ja lisätiedot neuro.kerhot(at)gmail.com