Heppakerho Keppikaakit

Heppakerho Keppikaakit kutsuu mukaan kaikki kaikenmoisesta hevosharrastamisesta kiinnostuneet neuroyhdistyksen jäsenet ikään, vamman asteeseen tai asteettomuuteen katsomatta. Aikaisempaa kokemusta tai tietämystä hevosista tai vaikkapa pitkävedosta ei tarvita, mutta kaikki moinen otetaan ilolla vastaan. Kerhomme tulee tarjoamaan niin teoriaa (luentoja, keskusteluja) kuin käytäntöä (esim ratsastus, tutustumiskäyntejä, käydä raveissa ja hevostapahtumissa)

Idea kerhon perustamisesta kehittyi taannoisen Hattutemppu-liikuntaprojektin kokeilukerran innoittamalla ratsastuskurssilla Vantaanpuiston ratsastustallilla. Huomasimme, kuinka paljon hyötyä ratsastuksesta ja jopa tallitöistä saamme, niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisesti. – ”Se tunne, kun saa 500 kiloisen hevosen toimimaan toiveensa mukaan, vaikkei saakkaan aina omia lihaksiaan tottelemaan…” Ja onhan hevosessa massaa mitä halata.

Tapaamiset ilmoitetaan yhdistyksen FB-sivuilla ja mahdollisuuksien mukaan yhdistyksemme kotisivujen ajankohtaista palstalla ja tällä kerhopalstalla. Mikäli hevoset ja niihin liittyvä toiminta kiinnostavat ole rohkeasti yhteydessä Anne-Marie Varttiin (Andy) puh 040 5141 885, ja kerro yhteystietosi. Tällöin saat tietoa tapahtumista henkilökohtaisesti. Tämä kerho on avoin kaiken ikäisille heppatytöille ja pojille – olipa hevosista sinällään kokemusta tai ei.

________________

Lisätietoa kerhonohjaajalta Anne-Marielta sähköpostilla keppikaakit(at)yahoo.com tai puh. 040 5141 885