Sovellettu stretching ja tasapaino, Töölö/etä

Sovellettu tasapaino- ja stretchingryhmä käynnistyy 11.1. Koronatilanteesta johtuen ryhmä ei tällä hetkellä pääse Töölön palvelukeskuksen tiloihin, ja siksi se toteutetaan ainakin toistaiseksi etänä.

Aika: maanantaisin alkaen 11.1. klo 16.30-18.00
Paikka: Etäohjaus verkon kautta (myöhemmin mahdollisuuksien mukaan Töölön palvelukeskus, Töölönkatu 33, Helsinki)
Hinta: 45 €/kausi
Ryhmä soveltuu myös apuvälineillä käveleville.

Tunti sisältää alkulämmittelyn, tasapainotreenin ja venytykset. Osa harjoituksista tehdään kävellen tai juosten kuitenkin niin että se soveltuu myös apuvälineen avulla käveleville.

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tästä linkistä.

Osallistuakseen syksyn ryhmäläiset seuraavat edelleen syksyksi saamiaan ohjeita. Uusina ryhmään ilmoittautuneet saavat ohjeet sähköpostitse parin päivän sisällä ilmoittautumisesta.

Ohjaaja: Evelin Vlahopoulou

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteerille, s-posti sihteeri(at)ms-helsinki.fi tai puhelin 040 751 4244.