Vesijumppa, Kauniala

Aika:

• 1. ryhmä; perjantaisin klo 16.00- 16.45
  • 2. ryhmä; perjantaisin klo 13.45-14.30
  • Molempiin ryhmiin otetaan max. 10 osallistujaa.
  • Ilmoittaudun (linkki) vesijumppaan .

Paikka: Kaunialan sairaala, Kylpyläntie 19, Kauniainen.

Hinta: 60 €/syys- tai kevätkausi

HUOM! Ryhmä on tarkoitettu omatoimisesti ilman avustajaa pärjääville. Vuonna 2019 torstai-iltapäivisin kokoontunutta avustettavien ryhmää ei enää järjestetä.

HUOM! Koronapandemian vuoksi varaudu siihen, että ryhmän aloitus saattaa siirtyä tai peruuntua kokonaan. Seuraa tätä sivua saadaksesi ajan tasalla olevan tiedon! Kun ryhmä käynnistyy, huomaa, että:
– Toistaiseksi vallitsevan vierailukiellon vuoksi sairaalan ulko-ovet ovat suljettuna
– Ryhmän osallistujat kokoontuvat pääovelle, josta ohjaaja hakee ryhmäläiset 30 min ennen ryhmän alkua allasosastolle
– Ryhmäläisillä on yleisissä tiloissa (ei allastilat) oltava hengityssuojaimet käytössä.

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteeri; sihteeri(at)huny.fi tai 040 751 4244.