Vesijumppa, Kauniala

Pandemiarajoitusten vuoksi vesijumppa ei toistaiseksi voi alkaa. Käynnistämme ryhmän heti, kun pandemiatilanne sen sallii. Seuraa tätä sivua pysyäksesi ajan tasalla!

Aika: perjantaisin 14 kertaa klo 16.00-16.45
Paikka: Kaunialan sairaala, Kylpyläntie 19, Kauniainen.
Hinta: 60 €/kevätkausi

HUOM! Ryhmä on tarkoitettu omatoimisesti ilman avustajaa pärjääville. Vuonna 2019 torstai-iltapäivisin kokoontunutta avustettavien ryhmää ei enää järjestetä.

HUOM! Koronapandemian vuoksi varaudu siihen, että ryhmän aloitus saattaa siirtyä tai peruuntua kokonaan. Seuraa tätä sivua saadaksesi ajan tasalla olevan tiedon! Kun ryhmä käynnistyy, huomaa, että:
– Toistaiseksi vallitsevan vierailukiellon vuoksi sairaalan ulko-ovet ovat suljettuna
– Ryhmän osallistujat kokoontuvat pääovelle, josta ohjaaja hakee ryhmäläiset 30 min ennen ryhmän alkua allasosastolle
– Ryhmäläisillä on yleisissä tiloissa (ei allastilat) oltava hengityssuojaimet käytössä.

Syyskaudella pitämättä jääneet kaksi kertaa pidetään keväällä. Sen vuoksi kertojen määrä on 14 eikä 12.

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tästä linkistä. 15.1. mennessä tehdyissä ilmoittautumisissa ovat etusijalla syksyn ryhmäläiset. Jos ryhmä tulee täyteen, otetaan sen jälkeen ilmoittautuneet jonotuslistalle.

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteerille sihteeri@ms-helsinki.fi tai 040 751 4244.