Vesijumppa, Kauniala

Aika: perjantaisin klo 16.00-16.45 alkaen 3.9.
Paikka: Kaunialan sairaala, Kylpyläntie 19, Kauniainen.
Hinta: 60 €/syyskausi

HUOM! Ryhmä on tarkoitettu omatoimisesti ilman avustajaa pärjääville. Vuonna 2019 torstai-iltapäivisin kokoontunutta avustettavien ryhmää ei enää järjestetä.

HUOM! Koronapandemian vuoksi varaudu siihen, että ryhmän aloitus saattaa siirtyä tai peruuntua kokonaan. Seuraa tätä sivua saadaksesi ajan tasalla olevan tiedon! Kun ryhmä käynnistyy, huomaa, että:
– Toistaiseksi vallitsevan vierailukiellon vuoksi sairaalan ulko-ovet ovat suljettuna
– Ryhmän osallistujat kokoontuvat pääovelle, josta ohjaaja hakee ryhmäläiset 30 min ennen ryhmän alkua allasosastolle
– Ryhmäläisillä on yleisissä tiloissa (ei allastilat) oltava hengityssuojaimet käytössä.

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tästä linkistä.

Tiedustelut neuroyhdistyksen järjestösihteerille sihteeri(at)uusimaa.neuroyhdistys.fi tai 040 751 4244.