Liity jäseneksi

Jäseneksi voivat liittyä MS-tautia sairastavat, harvinaista neurologista sairautta sairastavat, sairastavien omaiset ja ystävät sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Tutustu jäsenetuihin ja liity jäseneksi Neuroliiton verkkosivuilla. Valitse liittymislomakkeessa jäsenyhdistykseksi Helsingin ja Uudenmaan neuroyhdistys.

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi pääset mukaan toimintaamme ja samalla saat Neuroliiton jäsenedut. Tutustu jäsenlajikohtaisiin jäsenetuihin Neuroliiton verkkosivulla.

Yhdistyksen jäsenmaksut

Yhdistyksemme jäsenmaksut ovat vuonna 2021:

• Potilasjäsenet 25 €
  • Omaisjäsenet 25 €
  • Kannatusjäsenet 20 €

Jäsenhakemuksesi käsitellään seuraavassa yhdistyksen hallituksen kokouksessa. Pääosin jäsenetusi astuvat kuitenkin voimaan heti hakemuksen tehtyäsi.

Ilmoita osoitetietojen muutoksista

Voit ilmoittaa yhteystietojesi (myös sähköpostiosoitteesi), jäsenyytesi tai Avain-lehden tilauksen muutoksista Neuroliiton verkkosivulla olevalla muutoslomakkeella. Voit laittaa myös sähköpostia jasenasiat@neuroliitto.fi